HTML

Kocka Zóna

Kocka Zóna, ahol a műanyag kockákról esik szó, de nem a megszokott értelemben...

Friss topikok

  • Csakjoaruk Webáruház: Simán meg lehetne csinálni hogy a már létező és lemodellezett városrészeket, épületeket "legósítan... (2014.01.31. 11:40) Legózni lehet a Google Mapsen

Címkék

Lesz Vissza a jövőbe lego

2012.12.28. 20:34 Splash

A Lego úgy döntött, hogy Vissza a jövőbe szetteket fog gyártani. Az első ilyen játék a Deloreanba épített időgép lesz Martyval és a Dokival. A cég négy, rajongók által készített szettből választotta ki a Vissza a jövőbe témát. A Lego hivatalos közleménye szerint azért esett a választás erre, mert közeledik a film bemutatásának harmincadik évfordulója, és több mint tízezren támogatták a modellt.

Lesz Vissza a jövőbe lego

A Deloreant egy m.togami nevű rajongó készítette, a cég pedig idén nyáron válogatta be a döntősök közé a játékot. Következő lépésként a Lego dizájnerei, mérnökei és fejlesztői vizsgálták meg a modellt. Több szempontot vettek figyelembe a végső döntés előtt, például hogy mennyire biztonságos, mennyire népszerű, mennyire lehet játszani vele és természetesen azt is, hogy illeszkedik-e e Lego világába. A szakemberek szerint minden szempontnak megfelel a játék, így ez lesz a következő Lego CUUSOO szett.

Azt még nem tudják, hogy pontosan milyen lesz a játék, milyen figurákat gyártanak hozzá. Az áráról és a piacra dobás napjáról sincsenek még információk, de valószínűleg egy éven belül megvásárolható Marty McFly és a Doki a Delorean autóban.

Forrás: Index.hu

Szólj hozzá!

Címkék: lego mcfly cuusoo deloreant

A bejegyzés trackback címe:

https://kockazona.blog.hu/api/trackback/id/tr994985477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása