HTML

Kocka Zóna

Kocka Zóna, ahol a műanyag kockákról esik szó, de nem a megszokott értelemben...

Friss topikok

  • Csakjoaruk Webáruház: Simán meg lehetne csinálni hogy a már létező és lemodellezett városrészeket, épületeket "legósítan... (2014.01.31. 11:40) Legózni lehet a Google Mapsen

Címkék

A kompatibilis gyártókról

2013.03.12. 02:07 Splash

Blogunk egyik nem titkolt szándéka, hogy bemutassuk a magyar piacon eddig ismeretlen vagy kevésbé ismert “kompatibilis LEGO” gyártókat, legyen az távol-keleti vagy éppen európai...

Szeretnénk bemutatni őket, mert egyrészt kevés szó esik rólunk (semmi), másrészt szeretnénk, ha ezek gyártókra nem mint másolókra tekintene bárki, hanem önálló műanyag kocka gyártókra, akiknél már sok az egyedi fejlesztés, az új és izgalmas szettek.

Emellett már ezeket a gyártókat nem érheti a vád, hogy gyenge a minősége a termékeiknek, mert a nevesebb gyártóknál már igenis fontos lett a minőség, és ez már meg is látszik a termékeknél, amik sokszor már kíváló minőségűek!

Persze az ismeretlenség egyik fő oka, hogy sajnos a magyarországi joggyakorlat és bíró itélkezés "anomáliája" miatt, bár Európai Uniós bírósági döntés és határozat van, Magyarországon a LEGO még mindig monopól helyzetben van... Hogy most ez jó vagy nem, jogilag hogy is néz ki a mai helyzet, ezt majd egy későbbi posztban kivesézzük.

Reméljük, az ismertetőkkel sikerül bemutatni ezeket a cégeket és eloszlatni pár (sok) rossz hiedelmet...

Várjuk majd az észrevételeket és véleményeket oldalunkkal és a gyártókkal kapcsolatban!

Szólj hozzá!

Címkék: lego kompatibilis

A bejegyzés trackback címe:

https://kockazona.blog.hu/api/trackback/id/tr625052296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása